Even kennismaken….

Harry Verkerk Autowas- en Poetsservice is sinds 1 september 1975 gevestigd aan de Prins Hendrikstraat 60-62A te Alphen aan den Rijn.

Samen met mijn zoon Youri en een aantal medewerkers zetten wij ons in om uw auto weer glanzend schoon en blinkend fris te maken.

Wij zijn een professioneel autopoetsbedrijf met jarenlange ervaring en gedegen opgeleide medewerkers, want autopoetsen is een vak!  En wat mooi is, moet mooi blijven!

Vele merkdealers, universele autobedrijven, bedrijven en particulieren uit Alphen aan den Rijn en wijde omtrek, maken vanwege onze kwaliteitsnorm reeds gebruik van onze diensten. Wellicht kunnen wij iets voor u, als bedrijf of particulier betekenen. Informeer vrijblijvend naar onze mogelijkheden.

Wij behandelen niet alleen auto’s. Ook voor het laten reinigen van uw motor, caravan, camper enz. bent u bij ons aan het goede adres.

Wilt u meer informatie over het laten wassen of polijsten van uw auto, neem dan vrijblijvend contact met ons op, of rij even bij ons langs.

Contact

Harry Verkerk Autowas- en Poetsservice V.O.F.
Prins Hendrikstraat 60-62A
2405 AK Alphen aan den Rijn

0172-472687
Poetsservice

Poetsservice

Geplaatst op: 2019-02-22

Wist u dat wij niet alleen auto's wassen en poetsen, maar ook verontreinigingen en kleine schades door bijzondere oorzaken wegwerken? Denkt u maar aan verfnevel en verfspatjes, metaaldeeltjes (bijvoorbeeld kop...

Lees meer Meer nieuws
Autowas

Autowas

Geplaatst op: 2019-02-22

Uw auto wordt gegarandeerd 100% krasvrij en vakkundig gewassen, zonder wasstraat borstels of verkeerde producten die de lak kunnen aantasten. Door de zorg die wij aan uw auto besteden blijft uw auto er als nieuw u...

Lees meer Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.