Auto wassen met de hand

Een wasstraat maakt gebruikt van machinale borstels. De haren van de borstels zijn in de meeste wasstraten te hard om uw auto mee te wassen. Hierdoor kan uw lak beschadigden.  

Niet alleen de kwaliteit van de borstels kan krassen veroorzaken, ook de vuiligheid van uw auto en de auto’s die voor u door de wasstraat zijn gereden, blijft in de borstels achter. 

Deze vuiligheid beschadigt de laklaag van uw auto door krassen achter te laten. 

Door altijd alleen op de hand te wassen voorkomt u deze 'onnodige' krassen.

Wij wassen uw auto geheel met de hand en brengen daarna een Showshine waxlaag aan. Ook de banden worden voorzien van bandenshine.

U kunt kiezen uit verschillende behandelingen, zie onze tarieven.

Contact

Harry Verkerk Autowas- en Poetsservice V.O.F.
Prins Hendrikstraat 60-62A
2405 AK Alphen aan den Rijn

0172-472687
Poetsservice

Poetsservice

Geplaatst op: 2019-02-22

Wist u dat wij niet alleen auto's wassen en poetsen, maar ook verontreinigingen en kleine schades door bijzondere oorzaken wegwerken? Denkt u maar aan verfnevel en verfspatjes, metaaldeeltjes (bijvoorbeeld kop...

Lees meer Meer nieuws
Autowas

Autowas

Geplaatst op: 2019-02-22

Uw auto wordt gegarandeerd 100% krasvrij en vakkundig gewassen, zonder wasstraat borstels of verkeerde producten die de lak kunnen aantasten. Door de zorg die wij aan uw auto besteden blijft uw auto er als nieuw u...

Lees meer Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.