Interieur

Het interieur van een auto heeft te lijden van gebruik.
Vlekken in de bekleding, vet en stof op het dashboard, nicotineaanslag, geuren… wij weten er raad mee.
De binnenzijde en ook de bagageruimte maken we als nieuw.

Bekleding

De behandeling van bekleding begint met het verwijderen van alle stof. Afhankelijk van de diepte van de vlekken vindt een shamporel- of stoombehandeling plaats. Dat zorgt voor schone, fris-ogende stoelen, banken, matten, deuren en hemel.

Overige onderdelen

Dashboard, stuur en andere onderdelen van het interieur ondergaan een behandeling die het materiaal een matte glans geeft. Op die manier behoudt het stuur zijn veilige stroefheid. Vuil verdwijnt, kleur komt terug en kleine krasjes en beschadigingen worden minder zichtbaar.

Geurbehandeling

In auto’s kunnen zich na verloop van tijd nare luchtjes gaan ophouden. Denk aan sigaren- of sigarettenlucht. Ook huisdieren kunnen soms een penetrante geur achterlaten in de auto. Ook hier kunnen wij een oplossing voor bieden. Dit doen wij door middel van een ozonbehandeling.

De lucht wordt in uw auto onder een hoogfrequentie geïoniseerd, waardoor alle geurtjes verdwijnen die in de auto aanwezig zijn. Het apparaat wordt in de auto geplaatst en onder spanning gezet, deze behandeling duurt ongeveer 1 tot 8 uur.

Deze behandeling is alleen effectief als ook het interieur van de auto wordt gereinigd

Frisse geuren

We kunnen desgewenst ook een frisse geur aanbrengen die uw auto geruime tijd heerlijk doet ruiken.

Oók het motorcompartiment

Geen plek aan de auto waar vet en smeer zo veel aanwezig zijn, als in het motorcompartiment.
Niet alleen het plaatwerk, maar op uw verzoek wordt ook de buitenzijde van de motor weer als nieuw.

Contact

Harry Verkerk Autowas- en Poetsservice V.O.F.
Prins Hendrikstraat 60-62A
2405 AK Alphen aan den Rijn

0172-472687
Poetsservice

Poetsservice

Geplaatst op: 2019-02-22

Wist u dat wij niet alleen auto's wassen en poetsen, maar ook verontreinigingen en kleine schades door bijzondere oorzaken wegwerken? Denkt u maar aan verfnevel en verfspatjes, metaaldeeltjes (bijvoorbeeld kop...

Lees meer Meer nieuws
Autowas

Autowas

Geplaatst op: 2019-02-22

Uw auto wordt gegarandeerd 100% krasvrij en vakkundig gewassen, zonder wasstraat borstels of verkeerde producten die de lak kunnen aantasten. Door de zorg die wij aan uw auto besteden blijft uw auto er als nieuw u...

Lees meer Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.