Exterieur

In de loop der jaren kunnen lakken dof worden of verkleuren. Zonlicht, het weer, de wasstraat, maar ook teer, hars, uitwerpselen van vogels en andere invloeden van buitenaf laten hun sporen achter. Een deskundige behandeling kan er echter voor zorgen dat de oorspronkelijke kleur terugkeert en de lak weer glanzend wordt.

Wassen en polijsten

Elke behandeling van het exterieur begint met een grondige wasbeurt met hoge en lage druk. De auto wordt zo van alle vuil en vetten ontdaan en de lak gereedgemaakt voor verdere behandeling.
Machinale polijsting zorgt er vervolgens voor dat de doffe laklaag, plaatselijke verkleuringen en lichte krasjes verdwijnen.

Lakcorrecties

Diepere krassen, spuitnevels, verfspatten, swirls (hologrammen), kortom alle oneffenheden op delen van het lakwerk van uw auto, behalve deuken en plaatwerkschade, kunnen wij verhelpen. Deze natuurlijke correcties zijn minder kostbaar dan het laten verrichten van spuitwerkzaamheden en kosten ook minder tijd.

Finishing touch

Het aanbrengen van een waslaag vormt de finishing touch. En ook velgen en banden worden gepoetst. Het resultaat: uw auto is voor lange tijd écht weer als nieuw!

Glans en bescherming gegarandeerd

Afhankelijk van het product dat wij gebruiken, krijgt u een wasadvies mee. Volgt u dat op, dan blijft de bescherming –ook bij regelmatig wassen-  zijn werk doen.

Belettering/reclame verwijderen

U overweegt een nieuwe huisstijl of u wilt uw auto reclamevrij verkopen? Wij kunnen uw voertuig geheel reclamevrij maken. De auto staat direct gereed voor de volgende stap.

Cabriolet kap reinigen/impregneren

Een (sterk) vervuilde, cabrioletkap is een doorn in het oog van menig cabriorijder. Wij kunnen uw cabrioletkap helemaal netjes reinigen zodat deze er weer keurig schoon uitziet. Tevens bieden wij de mogelijkheid om uw gereinigde of nieuwe cabrioletkap te impregneren zodat deze gedurende een langere tijd beschermd is tegen invloeden van buitenaf, zoals bijvoorbeeld hars en groene aanslag van bomen.

Contact

Harry Verkerk Autowas- en Poetsservice V.O.F.
Prins Hendrikstraat 60-62A
2405 AK Alphen aan den Rijn

0172-472687
Poetsservice

Poetsservice

Geplaatst op: 2019-02-22

Wist u dat wij niet alleen auto's wassen en poetsen, maar ook verontreinigingen en kleine schades door bijzondere oorzaken wegwerken? Denkt u maar aan verfnevel en verfspatjes, metaaldeeltjes (bijvoorbeeld kop...

Lees meer Meer nieuws
Autowas

Autowas

Geplaatst op: 2019-02-22

Uw auto wordt gegarandeerd 100% krasvrij en vakkundig gewassen, zonder wasstraat borstels of verkeerde producten die de lak kunnen aantasten. Door de zorg die wij aan uw auto besteden blijft uw auto er als nieuw u...

Lees meer Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.