Exterieur

In de loop der jaren kunnen lakken dof worden of verkleuren.
Zonlicht, het weer, de wasstraat, maar ook teer, hars, uitwerpselen van vogels en andere invloeden van buitenaf laten hun sporen achter.
Een deskundige behandeling kan er echter voor zorgen dat de oorspronkelijke kleur terugkeert en de lak weer glanzend wordt.

Wassen en polijsten
Elke behandeling van het exterieur begint met een grondige wasbeurt met hoge en lage druk. De auto wordt zo van alle vuil en vetten ontdaan en de lak gereedgemaakt voor verdere behandeling.
Handmatige of machinale polijsting zorgt er vervolgens voor dat de doffe laklaag, plaatselijke verkleuringen en lichte krasjes verdwijnen.

diamond briteLakverzegeling
Nieuwe, maar ook grondig gepoetste lakken kunnen door ons ‘verzegeld’ worden. Daarbij brengen we een gladde en transparante beschermlaag aan. Die zorgt ervoor dat de auto langdurig zijn glans en kleur behoudt, zonder dat u regelmatig hoeft te poetsen. Zelfs uitwerpselen van vogels krijgen geen kans zich snel in te bijten in de lak.

Lakcorrecties
Diepere krassen, spuitnevels, kleine putjes, kortom alle oneffenheden op delen van het lakwerk van uw auto, behalve deuken en plaatwerkschade, kunnen wij verhelpen. Deze natuurlijke correcties zijn minder kostbaar dan het laten verrichten van spuitwerkzaamheden en kosten ook minder tijd.

harry verkerk autopoetsOók het motorcompartiment
Geen plek aan de auto waar vet en smeer zo veel aanwezig zijn, als in het motorcompartiment.
De FOCWA-specialist reinigt niet alleen het plaatwerk, maar maakt op uw verzoek ook de buitenzijde van de motor weer als nieuw.

Finishing touch
Het aanbrengen van een waslaag vormt de finishing tuch. En ook velgen en banden worden gepoetst.
Het resultaat: uw auto is voor lange tijd écht weer als nieuw!

Glans en bescherming gegarandeerd
Afhankelijk van het product dat wij gebruiken, krijgt u een wasvoorschrift mee. Volgt u dat op, dan blijft de bescherming –ook bij regelmatig wassen-  zijn werk doen.

harry verkerk autopoets

Onze prijzen zijn afhankelijk van de behandeling, neemt u daarom vrijblijvend contact met ons op.